Slide 1
Als je van hout houdt!

Op zoek naar een houten deur-, raamkozijn,
schuifpui of tuindeuren?

Timmerwerk

U kunt bij ons terecht voor al uw timmerwerk, kunt hierbij denken aan het plaatsen van wanden tot het realiseren van uw dakkapel, wij kunnen het voor u maken.

Aan & verbouw

 Heeft de zolder de mogelijkheid om ook een slaapkamer te zijn, hoeveel meer licht geeft een dakraam en welke mogelijkheden geeft een nieuwe badkamer?

Onderhoud

Goed onderhoud is van levensbelang voor een woning of bedrijfspand. Op tijd aanpakken van kleine gebreken of slijtage kan een grote kostenpost in de toekomst voorkomen.

Goed werk voor een schappelijke prijs

Bij Theo van Gemert montage -en timmerwerken staat kwaliteit hoog in het vaandel, iets waar u als klant veel plezier aan zal beleven!

Ervaringen van onze klanten

Arno Brouwers - Lieshout

Theo is een zeer goede vakman die heel snel en netjes werkt en veel kennis van zaken heeft. Wij vonden het erg prettig dat Theo alles met ons besprak en de planning keurig is nagekomen. Wij zijn ontzettend tevreden en zouden deze vakman aan iedereen aanraden!

Johan V. - Gemert

Afwerking fantastisch! Goede vakman. Heeft zich netjes aan de afspraken gehouden. Zeker een aanrader.

Wij zijn ontzettend tevreden en zouden deze vakman aan iedereen aanraden!

Harry van Rossum - Helmond

De kwaliteit van het werk is uitstekend, net als de advisering wanneer het speciaal of restauratiewerk betreft. Als mijn agenda overloopt kan ik met een gerust hart de kozijnen nog laten plaatsen ook, ook dat komt allemaal goed weet ik inmiddels.

Projecten